Avonturenkamp Oenanthe

Oenanthe organiseert sportkampen op het provinciedomein 'De Gavers'. Het basisrecept is avontuur, een kamp voor kinderen die graag buiten ravotten en houden van sporten met een avontuurlijk tintje. Onder deskundige begeleiding gaan de kinderen elke dag het avontuur tegemoet. Te land, te water en in de lucht!

Wegens het succes van ons avonturenkamp , hebben we dit concept open getrokken naar andere leeftijden. Voor elk wat wils. Ondertussen verplaatsen we ons met de oudste leeftijdsgroepen (avonturenkampen en avonturenkicks) minstens éénmaal per week naar onze industriële site op Transfo te Zwevegem, waar we naast avontuur ook paintball en lasershoot aan bod kunnen laten komen in onze sportkampen!

Naast de kampen op De Gavers organiseren we ook kampen op Transfo Zwevegem. Dit voor kinderen van het 5e leerjaar tot 3e middelbaar. Ons Shooting-Adventure kamp Transfokamp is de ideale mix voor kinderen die houden van avontuurlijke uitdagingen gecombineerd met shooting games (lasershoot, gog-paintball, archery shout out,...)

Voor het eerst organiseren we internaat avonturenkampen op het Domein Kluisbos. Dit voor kinderen vanaf het 5e leerjaar - 2e middelbaar. Deze week vol avontuur belooft een onvergetelijke ervaring te worden!

Een sportkamp bij Oenanthe moet voor jong en oud een onvergetelijke week worden van actie, sport, ontspanning en plezier. Het plezier buiten te zijn en samen met andere kinderen een bont kamp te beleven!

In samenwerking met buitensportorganisatie Oenanthe.

Schrijf je in

Avonturenkampen 2020